4 maj 2018
19:00

Munkedals IF

Referat: Stala IF/Myckleby IK - Munkedals IF

Det blev förlust mot ett stabilt Munkedal. Vi öppnar bra och har bra kontroll på matchen första 30 minuterna men tyvärr får vi inte utdelning på de chanser vi skapar och efter 30 minuter lyckas vi inte få bort bollen och Munkedal trycker in 0-1. Vi trodde nog alla att vi skulle fortsätta trycka på men vi kom lite av oss och lyckas inte hålla upp det tempo vi satte från start och när sedan 0-2 kom efter ytterligare lite oreda i straffområdet precis innan halvlek kändes det riktigt tungt. Vi lyckas aldrig komma tillbaka i matchen och Munkedal spelar av matchen på ett mycket bra sätt och sätter spiken i kistan när det är 15 minuter kvar. Tycker synd om killarna som får dålig utdelning i matcherna trots stundtals väldigt bra prestationer. Vi får gnugga vidare och jag är övertygad om att vi kommer vända denna jobbiga början och börja plocka poäng. Nästa match borta mot IFK Valla.